Instruksjon

Nybegynnerkurs - Veien Til Golf (VTG)

GOLF kombinerer det sosiale med mosjon, flott natur og frisk luft. Spill golf sammen med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen. Golf – en idrett for alle hele livet.
 
MÅLET MED KURSET er å gi deg en trygg og positiv tilnærming til golfspillet. VTG-kurset omfatter instruksjon og trening på våre treningsfelt, samt noe på banen. I tillegg vil vi snakke om sikkerhet og opptreden på banen, litt om selve spillet og spillereglene. Etter endt kurs er du kvalifisert til å melde deg inn i Drammen Golfklubb og til å spille golf på banen.
 
SPILL PÅ BANEN inngår også som en obligatorisk del av kurset. Dette vil du kunne gjøre i forbindelse med vår faddergolf hvor nybegynnere spiller sammen med erfarne golfere i løpet av ukene etter kurset.
 
PRISEN for kurset er kr 1950,- og inkluderer VTG-kurset, introduksjonsmedlemskap med fritt spill på banen i hele 2021, samt faddergolf, og 500 rangeballer.  Kurset inkluderer alt av materiell som trengs for å gjennomføre kurset, og har du ikke golfutstyr kan du låne dette av oss under kurset.
NB: Prisen er den samme selv om du ønsker kun kurs uten medlemskap. 

I Drammen Golfklubb får du det du trenger for å komme i gang!

 
PS: Grunnet COVID-19 situasjonen følger vi pålegg fra myndighetene og tilpasser våre kurs løpende iht. Golfforbundets råd og retningslinjer. Du kan være trygg på at våre kurs følger myndighetenes retningslinjer for smittevern.
  • Den praktiske delen av kurset gjennomføres i løpet av en dag, kl 10-16. I tillegg til grunnleggende opplæring, vil du få prøve deg på banen, og få en introduksjon til Drammen Golfklubb. 
  • Den teoretiske delen av kurset gjennomføres som e-læring på egenhånd. Informasjon om dette finner du her: https://www.golfforbundet.no/spiller/spille-golf/veien-til-golf/ 
  • Vi ber om forståelse for at kursene kan bli endret eller avlyst.
Datoer for vårens kurs kommer straks. Følg med!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her