Instruksjon

Et unikt tilbud til nye golfspillere - Introduksjonstrappa

Dersom du lurer på om golf er en sport som passer for deg har det aldri vært enklere og rimeligere å få svar på det enn nå. Vi har nemlig utviklet et unikt opplegg for nye medlemmer i Drammen Golfklubb. Tilbudet gjelder alle nye golfere som tar nybegynnerkurset Veien Til Golf hos oss og blir medlemmer i Drammen Golfklubb.
 

Tilbud for nye golfere ved Drammen Golfklubb inkluderer:

 

Rabatt - Pris de første 2 årene

Voksen over 30 år betaler kr 2.700,-  for kurs og fritt spill på banen første året.
År 2 betaler du 5.500 kr og tredje året betaler du fult medlemskap på linje med våre øvrige medlemmer.

Juniorer og Ung voksen opp til og med 30 år betaler 2.150 kr første året og går år 2 inn i sin gjellende medlemskategori i klubben.  VTG kurset er for deg over 13 år. 

Det er ingen bindingstid utover normale regler for utmelding/endring av medlemskap som er 31. desember for kommende år.


 

Du får mer glede og mestring av spillet

Kombinasjonen av en lav inngangsbillett, profesjonell opplæring og et miljø å trene sammen med vil bidra til at du raskere får kompetansen du trenger.

Målet er å kunne spille fritt på banen og ha full glede av innsatsen du har lagt ned gjennom treningen. Og dersom du ikke hadde golfkamerater fra før har du mest sannsynlig fått det etter kurs og spill den første tiden.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her