Instruksjon

Fadderordning for nybegynnere

Tidspunkt
Torsdager kl. 18.00-20.00. Møt opp utenfor klubbhuset litt før kl. 1800. 

 Hensikt
Hensikten med fadderordningen er at de som har fullført Veien Til Golf-kurset raskt skal komme i gang med banespill og bli fornøyde medlemmer av klubben.
 
Spilleform
  • Vi spiller 9 hull eller så langt vi kommer på ca. 2 timer. 
  • Vi spiller SCRAMBLE - hver spiller slår ut på hvert hull, deretter velger man det beste slaget og alle spillerne spiller videre derfra, eller
  • LOB STABLEFORD – dersom du ikke er nær greenen etter antall slag lik hullets par, løft opp ballen og plasser den like utenfor greenen.
 
Hvem kan delta
Alle medlemmer som har gjennomført VTG-kurset og/eller har handicap over 26.  Tilbudet gjelder til vedkommende føler seg vel til rette på banen.
 
Hvem er fadder
Medlemmer med lang erfaring og som utfører oppgaven som dugnadsinnsats. 
 
Oppgaver som tilligger fadderne
  • Fadderne skal veilede om spillet på banen, det være seg hvordan det lønner seg å spille, etikette og enkle regler, sikkerhet, banepleie, merking på banen og føring av scorekort.
  • Fadderne skal motivere til å skape et hyggelig miljø på banen og la nye medlemmer føle seg ivaretatt og velkomne.
  • Fadderne skal introdusere spillerne for ansatte og medlemsgrupper og gjøre dem kjent med banen og fasilitetene.
 
Sesongavslutning
På slutten av sesongen arrangerer vi en avslutningsturnering for VTG og faddergolf. Det spilles 9 hulls scramble og vinnerlaget premieres.

Faddergolf er ferdig for sesongen.  
Ingen funnet.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her