Instruksjon

Et unikt tilbud til nye medlemmer

Dersom du lurer på om golf er en sport som passer for deg har det aldri vært enklere og rimeligere å få svar på det enn i år. Vi har nemlig utviklet et unikt opplegg for nye medlemmer i Drammen Golfklubb. Tilbudet gjelder alle nye medlemmer som tar nybegynnerkurset Veien Til Golf hos oss. Introduksjonstrappa inkluderer:

• Nybegynnerkurset Veien Til Golf
  • Meget lav medlemspris med fritt spill på banen
  • Veiledning i spill på banen med fadderordning
  • 500 rangeballer
  • Sosialt fellesskap
 Se oversikt over nybegynnerkurs og meld deg på her.

Første året betaler du kr 1 875,- (ca. ¼ av normal medlemspris) for kurs og fritt spill på banen. Neste år betaler du ½ pris, og tredje året betaler du full pris på linje med våre øvrige medlemmer. Det er ingen bindingstid utover normale regler for utmelding/endring av medlemskap.

Kombinasjonen av en lav inngangsbillett, profesjonell opplæring og et miljø å trene sammen med vil bidra til at du raskere får kompetansen du trenger. Målet er å kunne spille på banen og ha full glede av innsatsen du har lagt ned gjennom treningen.

OMA Personell AS
forvaltningshuset