Instruksjon

Et unikt tilbud til nye golfspillere

Dersom du lurer på om golf er en sport som passer for deg har det aldri vært enklere og rimeligere å få svar på det enn nå. Vi har nemlig utviklet et unikt opplegg for nye medlemmer i Drammen Golfklubb. Tilbudet gjelder alle nye medlemmer som tar nybegynnerkurset Veien Til Golf hos oss.

Tilbudet for nye golfere ved Drammen Golfklubb inkluderer:

Rabatt de tre første årene

Første året betaler du kr 1.950,- (ca. 75 % rabatt på fullt medlemskap) for kurs og fritt spill på banen.

Neste år får du 50 % rabatt og tredje året får du 25 % rabatt. Deretter betaler du full pris på linje med våre øvrige medlemmer.

Det er ingen bindingstid utover normale regler for utmelding/endring av medlemskap som er 31. desember for kommende år.

Du får mer glede og mestring av spillet

Kombinasjonen av en lav inngangsbillett, profesjonell opplæring og et miljø å trene sammen med vil bidra til at du raskere får kompetansen du trenger.

Målet er å kunne spille fritt på banen og ha full glede av innsatsen du har lagt ned gjennom treningen. Og dersom du ikke hadde golfkamerater fra før har du mest sannsynlig fått det etter kurs og spill den første tiden.
OMA Personell AS
forvaltningshuset