Instruksjon

Riktig trening gir bedre resultater

En av de store gleder og utfordringer med golfsporten er at man aldri blir ferdig utlært. Og ikke nok med det, hvert eneste slag er en test der det som fungerte i går ikke nødvendigvis vil fungere i morgen.

Men en faktor fremstår konstant, og det er at uansett kompetansenivå og ambisjoner er man tjent med å ha nærkontakt med en flink og engasjert pro.
Dette for å rette på en nyansefeil som har sneket seg inn i repertoaret, eller rett og slett lære de fundamentale bevegelsene som skal til.

Fra og med 14 april 2020 er Douglas Craig vår nye Klubb Pro. Douglas er opprinnelig fra Skottland og har vært Pga Golf Pro i over 40 år.

Golf har vært en stor del av livet til Douglas og han er takknemlig for å ha hatt muligheten til å trene opp så mange mennesker til å begynne å spille golf og til å hjelpe folk til å bli bedre golfspillere. Golf er et fantastisk spill og det passer i alle aldersgrupper. Det er utfordrende, gøy og av og til frustrerende.
Det er ingen tvil om at de fleste golfspillere har god nytte av instruksjon og oppmuntring fra sin Golf Pro.

Vi skal fortsette med kurs for klubbens mange forskjellig grupper hvor det både skal være lærerikt og sosialt.

I tillegg blir det mulig å bestille vanlig instruksjons timer, uansett hvilken type trening du bestemmer deg for.  Alle har noe å lære.

Det er mange dyktige golfspillere i Drammen GK, men likevel håper vi det er mange som vil bruke Douglas til å videreutvikle sitt golfspill.

Fra og med 14 april vil det bli mulighet for å bestille protime hos Douglas.
Du kan enten ringe Douglas på 932 25 769 eller gå inn i Golfbox å bestille.
Da går du inn på «Starttidbestilling», velger «Fasilitet», (der hvor det står «Drammen Golfbane – 18 hull) og velger «Douglas Craig Protime».

OMA Personell AS
forvaltningshuset