Instruksjon

Riktig trening gir bedre resultater

En av de store gleder og utfordringer med golfsporten er at man aldri blir ferdig utlært. Og ikke nok med det, hvert eneste slag er en test der det som fungerte i går ikke nødvendigvis slår til i dag, og man kan jo bare tenke seg hva som vil fungere i morgen!
 
Men en faktor fremstår konstant, og det er at uansett kompetansenivå og ambisjoner er man tjent med å ha nærkontakt med en flink og engasjert pro. For å rette på en nyansefeil som har sneket seg inn i repertoaret, eller rett og slett lære de fundamentale bevegelsene som skal til.
 
Fra 2017 har Nigel Hunt vært Pro i Drammen Golfklubb. Nigel er utdannet i England (British Professional Golfers Association), har spilt som profesjonell i England og Europa og har blandt annet 19 års erfaring som Head Pro på Bærum Golfklubb. Ta direkte kontakt for bestilling av time på mail nigel.hunt@drammen.golf evnt. sms/telefon 94176041.

Nigel vil i sesongen 2019 jobbe annen hver uke. I de ukene han er her har han satt opp en rekke kurs du kan ha glede og nytte av.  Les mer og ser oversikt her

 
Brække Eiendom
Buskerud Blikk
Utleiesenteret
Danske Bank
Dulram
Arro elektro
Håst rør
Toyota
Norgips
OMA Personell AS
forvaltningshuset
DNB
Berggård Amundsen
Evjen Bil
ABB
Western Bilgummi
Konnerud Rør
Tuverud Mek
Ramberg
Privatmegleren
Byråservice
ARBO Entreprenør
Castrum eiendom
Drevent
Flowstop - Pangs import
Interiør og beslag
Malmberg
Powertech Service
Drammen Lift
Buskerud Karosseri