Cafe

Mye mer enn kaffe og vafler

I caféen på Drammen Golfbane er det alltid noe som skjer. Spillere løper gjennom med ferske baguetter og drikke balanserende på trallen på vei til hull 10, noen forbereder runden med en kaffe og is, mens andre sitter dypt konsentrert over scorekortet. Hver dag, i all slags vær, ute eller inne – du kommer ikke utenom et par hyggelige smil eller en liten prat.

Fra i år skal kafeteriaen drives av Hanne Ødegaard. Hanne skal drive cafeen og en proshop fra klubbhuset.

Hanne kjenner Drammen Golfklubb godt etter flere år som både ansatt og tidligere eier av cafeen. Hun vil tilby en rekke "enhåndsmat" som man kan ta med seg på vei ned til hull 10, og videre tilby gode enkle varme retter som kan spises i klubbhuset eller taes med hjem.

For mer informasjon om mulighetene for arrangementer
kontakt Hanne på tlf 95267691
hanne.odegaard@drammen.golf