Banen

Ta utfordringen på Drammen Golfbane!

Har du enda ikke hatt gleden av å spille på Drammen Golfbane, eller ser du frem til å oppleve banen på nytt? Det er uansett er det ingen grunn til å vente.

I idylliske Skoger, én mil syd for Drammen sentrum, finner du Drammen Golfklubbs vakre skog- og parkbane med alle dens fasiliteter og muligheter.

Hull 1 - Drammen golfklubb

Særegen bane designet av Jeremy Turner

Den anerkjente banearkitekten Jeremy Turner har designet en variert og morsom 18-hulls PAR-71 bane som kan spilles både med hode og hjerte. Med en lengde på 4700–5700 m utfordrer banen ikke bare taktikk og teknikk, men også kondisjon og fokus.

Det er ingen hemmelighet at Drammen Golfbane byr på store høydeforskjeller og distraherende fine naturopplevelser. Runden er variert, vanskelig og lekende lett – som alltid på en god bane, er det helt opp til deg!

>> Se baneguide
  >> Vi har 10 golfbiler til leie

Velassortert proshop og hyggelig café

Etter å ha spilt 9 hull går veien forbi klubbhuset igjen der du kan ta en kort pause på caféterrassen – gjerne med noe godt å styrke deg på.

Er det stemning for varm mat etter fullført runde kan det bestilles underveis, og et velfortjent måltid står klart når du er klar for det.

I vår velutstyrte proshop finnes det du trenger av utstyr for å slå både ballen og scoren i riktig retning.

>> Les mer om cafeen her

Gode treningsfasiliteter

Drammen Golfbane kan også friste med en stor driving range med hele 32 plasser, treningsbunkere, pitching- og puttingområder.

Vår gode head pro, NIgel Hunt, har lang erfaring med å hjelpe såvel begynnere som konkurransespillere til å treffe ballen enda litt bedre.

Gjennom sesongen arrangeres det kurs og gruppetreninger. Banen er åpen for greenfeespill hele sesongen.

Velkommen til sportslige utfordringer i suverene omgivelser!

>> Se bilder fra banen
  >> Meld deg på VTG (nybegynnerkurs)
ECIT Dulram
OMA Personell AS