Seniorgruppa

Hver tirsdag morgen møtes seniorgruppa (60+) til dyst. «Tirsdagsgutta» er den største av undergruppene i klubben med over 80 medlemmer. Gruppa holder et høyt aktivitetsnivå både sommer og vinter. Dette er en meget sosial og hyggelig gruppe. Det forutsettes medlemskap i Drammen Golfklubb.

Det avholdes ulike typer konkurranser. Gjennom sesongen spilles PT Cup (Matchplay) og Roll Hansen Cup (Order of Merits). Resultatene fra alle singelturneringer og de øvrige rundene på Drammen Golfbane på tirsdager teller med i Eclectic for sesongen. Påmelding for turneringene gjøres i
GolfBox senest søndag før påfølgende spilledag.

Startavgiften for samtlige turneringer inngår i medlemskontingenten for «Tirsdagsgutta» på kr 500,- pr. år som innbetales til kasserer Emil Widerøe på konto 2220.06.15674.

Styret i Seniorgruppa 2018:
Leder: Kjell Hovland Olsen (917 05 791)
kjell.h.olsen@ebnett.no
Sekretær: Jan Rockstad (908 27 101) jan@rockstad.no