Knøttegolf for barn fra 4 - 9 år

KnøttegolfKnøttegolf er inngangen til golf for våre aller yngste, og all innlæring har leken i fokus. Aktiviteten skal være lystbetont, styrke fellesskapsfølelsen og gi en følelse av mestring i hver økt. Vi skal utvikle basisferdigheter, og å få barna til å glede seg til å spille og trene.

Våre trenere gjennomgår utdanning gjennom Norges Golfforbund, og vi legger opp til å følge NGF's strategi og sportslig plan hvor all trening tilpasses alder, modning og fysiske forutsetninger.

Det koster ingen ting å delta på knøttetrening, men for de søm ønsker å være medlem i Drammen Golfklubb koster dette kr. 500,-

Knøtte- og Juniortrening
Knøttegolf (opp til 9 år): Mandager kl 17-19
Juniortrening (10 år og eldre): Mandager kl 18-19.
Ta kontakt med Douglas (
tlf: 93225769) ved spørsmål om de ulike gruppene.