Instruksjon

Nybegynnerkurs - Veien Til Golf (VTG)

GOLF kombinerer det sosiale med mosjon, flott natur og frisk luft. Spill golf sammen med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen. Golf – en idrett for alle hele livet.
 
MÅLET MED KURSET er å gi deg en trygg og positiv tilnærming til golfspillet. VTG-kurset omfatter instruksjon og trening på våre treningsfelt, samt noe på banen. I tillegg vil vi snakke om sikkerhet og opptreden på banen, litt om selve spillet og spillereglene. Etter endt kurs er du kvalifisert til å melde deg inn i Drammen Golfklubb og til å spille golf på banen.
 
SPILL PÅ BANEN inngår også som en obligatorisk del av kurset. Dette vil du kunne gjøre i forbindelse med vår faddergolf hvor nybegynnere spiller sammen med erfarne golfere i løpet av ukene etter kurset.
 
PRISEN for kurset er kr 1875,- og inkluderer et todagers VTG-kurs, introduksjonsmedlemsskap med fritt spill på banen i hele 2019, samt faddergolf som betyr spill på banen med erfarne spillere, og 500 rangeballer. Ønsker du bare å delta på kurset koster det kr 500,-. Kurset inkluderer alt av materiell som trengs for å gjennomføres kurset, og har du ikke golfutstyr kan du låne dette av oss under kurset.

I Drammen Golfklubb får du det du trenger for å komme i gang!


Meld deg på nybegynnerkurs her og prøv selv!


 
Startdato PlasserLedigPåmelding
april
lørdag27. Nybegynnerkurs (Veien Til Golf) 27. -28. april15Fullt 
mai
lørdag25. Nybegynnerkurs (Veien Til Golf) 25. - 26. mai15Fullt 
juni
lørdag22. Nybegynnerkurs (Veien Til Golf) 22. - 23. juni158Påmelding
DNB
Buskerud Blikk
Toyota
Arro elektro
Norgips
Drammen Lift
Berggård Amundsen
Evjen Bil
ABB
Brække Eiendom
Glitre Energi
Josefsson
Western Bilgummi
Dulram
Konnerud Rør
Tuverud Mek
Ramberg
Flexiprint
Privatmegleren
Byråservice
Gyro
Hurtigruta Carglass
Allkopi
Håst Rør