Instruksjon

Nybegynnerkurs - Veien Til Golf (VTG)

GOLF kombinerer det sosiale med mosjon, flott natur og frisk luft. Spill golf sammen med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen. Golf – en idrett for alle hele livet.
 
MÅLET MED KURSET er å gi deg en trygg og positiv tilnærming til golfspillet. VTG-kurset omfatter instruksjon og trening på våre treningsfelt, samt noe på banen. I tillegg vil vi snakke om sikkerhet og opptreden på banen, litt om selve spillet og spillereglene. Etter endt kurs er du kvalifisert til å melde deg inn i Drammen Golfklubb og til å spille golf på banen.
 
SPILL PÅ BANEN med fadder er et tilbud du får etter gjennomført kurs. De fleste torsdager arrangerer vi faddergolf hvor nybegynnere spiller sammen med erfarne golfere på banen.
 
PRISEN for kurset er kr 1950,- og inkluderer VTG-kurset, introduksjonsmedlemskap med fritt spill på banen i hele 2021, faddergolf, og 500 rangeballer.  Kurset inkluderer alt av materiell som trengs for å gjennomføre kurset, og har du ikke golfutstyr kan du låne dette av oss under kurset. 
  • Den praktiske delen av kurset gjennomføres i løpet av en dag, kl 10-16. I tillegg til grunnleggende opplæring vil du få prøve deg på banen, og få en introduksjon til Drammen Golfklubb. 
  • Den teoretiske delen av kurset gjennomføres som en e-læring på egenhånd. Informasjon om dette finner du her: https://www.golfforbundet.no/spiller/spille-golf/veien-til-golf/ 
I Drammen Golfklubb får du det du trenger for å komme i gang!

Grunnet COVID-19 situasjonen følger vi pålegg fra myndighetene og tilpasser våre kurs løpende iht. Golfforbundets råd og retningslinjer. Du kan være trygg på at våre kurs følger myndighetenes retningslinjer for smittevern. Vi ber om forståelse for at kursene kan bli endret eller avlyst. 


NB! Introduksjonsmedlemskapet er forbeholdt deg som er ny i golfen, for å gi deg en kick-start på din golfkarriere. Dersom du er, eller tidligere har vært medlem av en golfklubb må du avklare med oss på forhånd om du kvalifiserer til vårt introduksjonsmedlemskap. Etablerte golfere som deltar på VTG-kurs kan få velge et av våre øvrige medlemskap eller å bli fakturert kun for kurset. 
Startdato PlasserLedigPåmelding
juni
søndag20. Nybegynnerkurs (Veien Til Golf) SØNDAG 20. juni12Fullt 
juli
lørdag3. Nybegynnerkurs (Veien Til Golf) LØRDAG 3. juli12Fullt 
søndag4. Nybegynnerkurs (Veien Til Golf) SØNDAG 4. juli12Fullt 
august
søndag8. Nybegynnerkurs (Veien Til Golf) SØNDAG 8. august1212Påmelding
lørdag21. Nybegynnerkurs (Veien Til Golf) LØRDAG 21. august1212Påmelding
søndag22. Nybegynnerkurs (Veien Til Golf) SØNDAG 22. august1212Påmelding
Brække Eiendom
Buskerud Blikk
Utleiesenteret
Danske Bank
ECIT Dulram
Arro elektro
Håst rør
Toyota
Norgips
OMA Personell AS
forvaltningshuset
DNB
Berggård Amundsen
Evjen Bil
ABB
Josefsson
Western Bilgummi
Konnerud Rør
Tuverud Mek
Ramberg
Privatmegleren
Byråservice
ARBO Entreprenør
Castrum eiendom
Drevent
Flowstop - Pangs import
Interiør og beslag
Malmberg
Powertech Service
Drammen Lift
Buskerud Karosseri
Hensikt