Instruksjon

Nybegynnerkurs - Veien Til Golf (VTG)

GOLF kombinerer det sosiale med mosjon, flott natur og frisk luft. Spill golf sammen med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen. Golf – en idrett for alle hele livet.
 
MÅLET MED KURSET er å gi deg en trygg og positiv tilnærming til golfspillet. VTG-kurset omfatter instruksjon og trening på våre treningsfelt, samt noe på banen. I tillegg vil vi snakke om sikkerhet og opptreden på banen, litt om selve spillet og spillereglene. Etter endt kurs er du kvalifisert til å melde deg inn i Drammen Golfklubb og til å spille golf på banen.
 
SPILL PÅ BANEN inngår også som en obligatorisk del av kurset. Dette vil du kunne gjøre i forbindelse med vår faddergolf hvor nybegynnere spiller sammen med erfarne golfere i løpet av ukene etter kurset.
 
PRISEN for kurset er kr 1875,- og inkluderer et todagers VTG-kurs, introduksjonsmedlemsskap med fritt spill på banen i hele 2019, samt faddergolf som betyr spill på banen med erfarne spillere, og 500 rangeballer. Ønsker du bare å delta på kurset koster det kr 500,-. Kurset inkluderer alt av materiell som trengs for å gjennomføres kurset, og har du ikke golfutstyr kan du låne dette av oss under kurset.

I Drammen Golfklubb får du det du trenger for å komme i gang!


Meld deg på nybegynnerkurs her og prøv selv!


 
Startdato PlasserLedigPåmelding
september
lørdag14. Nybegynnerkurs (Veien Til Golf) 14. - 15. september15Fullt 
Brække Eiendom
Buskerud Blikk
Utleiesenteret
Danske Bank
Dulram
Arro elektro
Håst rør
Toyota
Norgips
OMA Personell AS
forvaltningshuset
DNB
Berggård Amundsen
Evjen Bil
ABB
Western Bilgummi
Konnerud Rør
Tuverud Mek
Ramberg
Privatmegleren
Byråservice
ARBO Entreprenør
Castrum eiendom
Drevent
Flowstop - Pangs import
Interiør og beslag
Malmberg
Powertech Service
Drammen Lift
Buskerud Karosseri