Instruksjon

Oppfriskningskurs

Har du tatt VTG-kurs, men har enda ikke kommet skikkelig i gang med spillet?

Vi vet at golf ikke lett. Det kreves mye trening og praksis for å mestre spillet, samtidig som det å trene og spille ofte er lettere sammen med andre på samme nivå. Derfor tilbyr vi gratis oppfriskningskurs og spill på banen sammen med faddere.

Klubben arrangerer to 1,5 times oppfriskningskurs i mai, med etterfølgende spill på banen sammen med faddere. Oppfriskningskursene holdes av en av klubbens erfarne spillere.

I løpet av oppfriskningskurset vil vi gå gjennom grunnleggende tekniske ferdigheter, der GOBBS (grep, oppstilling, ballplassering, balanse, sikte) er det mest sentrale. Vi tilrettelegger for øvelsesbasert trening slik at du skal komme i gang med spillet.

Vi håper at disse tilbudene kan være av interesse, og håper at vi snart ser deg både på trening og på banen. Kurset er gratis!

Startdato PlasserLedigPåmelding
mai