Turneringer

Bli med på Golfhäftet Trophy søndag 18. juni i Drammen

Publisert: 31. mai 2017  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Golfhäftet Trophy er Nordens største og mest likte golfturnering, og søndag 18. juni spilles turneringen på Drammen Golfbane. Golfhäftet Trophy er en parkonkurranse og vinnerparet går videre til finalen på Bro Hof Slott 17. juli.

Link til påmeldig i golfox

For 8 året arrangerer vi Golfhäftet Trophy som er Nordens største og mest likte golfturnering. Sammen med flere partners arrangerer vi i år hele 128 konkurranser i Sverige, Norge, Danmark og Spania. Golfhäftet Trophy er en lagkonkurranse og vinnerlaget går videre til finalen på Bro Hof Slott 17 juli (finalister fra konkurranser som arrangeres etter den 2 juli får spille i finalen 2018).

• Parkonkurranse, Grensome, Stableford, 6 tellende utslag per spiller, shotgunstart
  • Lagets spillehandicap er summen av følgende: Spilleren med lavest hcp reduseres til 60% og spilleren med høyest hcp reduseres til 40%.
  • Høyest hcp som får regnes er 36, EGA-eksakt turneringshandicap kreves.
  • Turneringen er åpen for alle født 1999 eller tidligere, yngre spillere får spille sammen med en verge i laget.
  • Du får delta i hvor mange delkonkurranser du vil og bytte spillepartner hvor ofte du vil, men spillere til finalen på Bro Hof skal være samme personer som vant i delkonkurransen.
  • Alle deltagere får en fin goodiebag med produkter og tilbud fra våre partnere.
  • Turneringskontingenten er 150 kr for deg med Golfhäftet og 200 kr for alle andre.
  • Vinnerparet i hver delkonkurranse får spille finale på The Stadium Course på Bro Hof Slott GC.
  • Ved 60 eller fler par får også 2 plassen spille finale på Bro Hof Slott GC.
  • Mange premier og minst 15% av deltagerne får premie.
Les mer om Golfhäftet Trophy her
AtilB AS