Informasjonsmøte

ons 20. juni
Det vil bli et informasjonsmøte den 28.06.2018 klokka 19.00 på klubbhuset

Hvorfor er ikke greenene like fine som de to siste årene?

søn 17. juni
Etter å ha spilt noen runder siden åpningen av banen er det nok mange medlemmer som stiller seg dette spørsmålet. Kort fortalt er det naturen som har spilt oss to store puss, først en lang og hard vinter etterfulgt av en esktremt varm og tørr forsommer. Til tross for iherdig og god innsats fra Hans Petter og banemannskapene våre har begge disse faktorene har hatt en betydelig negativ effekt på greenene våre. Dersom du vil vite mer, har vi her sakset inn en god og fyllestgjørende forklaring fra Espen Bergmann som er utdannet greenkeeper/gressekspert og samtidig medlem av klubbens banekomité.

Bli med på St.Hans turnering lørdag 23 juni klokka 15.00!

tor 14. juni
Dette kommer til å bli en meget sosial turnering, scramble med trukket partner og andre overaskelser.

Maiken Bing Paulsen med flott spill på Østlandstour

tir 12. juni
Maiken vant i helgen Østlandstour på Tyrifjord. Hun var 3 slag under par og hele 16 slag foran nummer to på resultatlista.

AVLYST: Cleveland Demodag 19.juni kl 15:00 til 19:00

man 11. juni
Grunnet liten interesse har vi valgt å avlyse Cleveland demodagen

Årets Pink Cup

tir 5. juni
Strålende solskinn, godt og varmt med et innsamlet beløp på om lag kr 22 000.Vinnerlaget i Scramble bestod av; Carina Hagen Nordmarken, Nikoline Bergmann, Espen Bergmann og Anders Lunde Nordmarken.
Håst Rør