Infomøte Damegruppa

24. april 2018 kl 19:00 på klubbhuset

Åpning av proshop og demodager 2018

søn 15. april
Snøen forsvinner etter hvert slik at vi planlegger åpning av proshop fredag 27.april og forhåpentligvis driving range samme helg. Demodager der vi får besøk av våre leverandører er nå lagt ut på nettsiden

Årets vervekampanje! Grip sjansen!

tor 12. april
Vi lanserer nå en vervekampanje for våre medlemmer. Verv et fullt betalende medlem og få et gavekort på kr 1.000 til proshop, eller verv et medlem til Introduksjonstrappa År 1 og få et gavekort på kr 200 til proshop.

Veien Til Golf (VTG) kurs i 2018

tor 12. april
Veien Til Golf (VTG) kursene våre er nå klare. Golf kombinerer det sosiale med mosjon, flott natur og frisk luft. Spill golf sammen med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen.

Kristian spiller Challenge Tour i Kina

Kristian ser fortsatt ut til å ha formen inne, bra spill i 1 runde

Maiken fortsetter godspillet i USA

tor 5. april