Fritt Spill samarbeid mellom Asker, Holtsmark og Drammen GK

ons 7. februar
Det er hyggelig å kunne meddele at vi nå har fått på plass en fritt spill avtale mellom Asker GK, Holtsmark GK og Drammen GK for 2018 for våre medlemmer som har fritt spill på egen bane til en felles kontingent på kr 1.500,-.

Innkalling til årsmøte i Drammen Golfklubb 6. mars 2018

søn 4. februar
I henhold til klubbens lover innkalles det herved til Årsmøte 2018 i Drammen Golfklubb. Møtet avholdes tirsdag 6. mars kl. 19:00 på klubbhuset.

Årsrevisjon av handicap

søn 28. januar
Årsrevisjonen av handicap for 2017 er nå gjennomført, og beskjed om eventuell regulering skal være sendt alle via email. Du kan også gå inn på scorearkivet i Golfbox for å se din årsrevisjon.

Vintertrening i samarbeid med Imjelt Golfsenter

fre 5. januar
Imjelt Golfsenter har flotte treningsfasiliteter som medlemmene kan dra nytte av, ikke minst nå i vintermånedene. Vi lanserer derfor et tilbud om vintertrening med kurs i nærspill for våre medlemmer og sponsorer.

Godt nytt år!

fre 5. januar
Hei, jeg er nå på plass i jobben som daglig leder for både golfbanen og klubben og har allerede tatt fatt på de første arbeidsoppgavene. Golfbanen ligger dekket i 30 cm snø og så langt har værgudene vært relativt snille med oss.

Kjekstad trekker seg fra «Fritt Spill» Samarbeidsavtalen

lør 16. desember
Kjekstads informasjon på sin hjemmeside i går er feilaktig og direkte misvisende. Den gir inntrykk av at alle tre klubbene står bak informasjonen ved at våre logoer er benyttet. Dette er gjort uten tillatelse fra oss. I tillegg har mange av våre medlemmer fått direktesendte eposter fra Kjekstad, noe vi betrakter som klart uetisk og i strid med NGF sine regler.
AtilB AS