God jul og godt nytt år

Publisert: 17. desember 2017  av Anne Gro Mehren  |  Nyhetsarkiv

Vi vil ønske alle medlemmer og samarbeidspartnere av Drammen Golfklubb en god jul og et godt nytt år!

Året 2017 har vært et travelt år i klubbens historie. Foruten at vi arrangerte første NM i matchspill i juni, ble den tidlige delen av sesongen ble preget av uvennlige værguder og mye arbeid for at banen skulle bli bra.

Og bra ble det, vi har hatt en flott bane siste halvdel av sesongen og vi håper du benyttet muligheten til en god golfopplevelse. Alle i klubben har jobbet hardt og det er lagt ned en masse god medlemsdugnad for felles beste både i forbindelse med NM og andre turneringer og med banen generelt. Tusen takk alle sammen!

Så en varm takk til alle våre samarbeidspartnere/sponsorer som også har bidratt betydelig gjennom økonomisk støtte til baneøkonomien!

Og vi gleder oss ikke minst til 2018, hvor ”God Golfopplevelse” for våre medlemmer, samarbeidspartnere og gjester vil stå i fokus.

Ny daglig leder er på plass. Vi skal profesjonalisere driften ytterligere og har planer om forbedringer for både treningstilbud, klubbhus og uteområdet med driving range.  I tillegg fortsetter vi som før å vektlegge at banen skal være god.

Så nok en gang - god jul og riktig godt nytt år, og vel møtt til nye flotte golfopplevelser i 2018!

Nigel, Hans Petter, Darek, Ragnar og Jan Henrik
Håst Rør