Knøttegolf for barn fra 4 - 9 år

KnøttegolfKnøttegolf er inngangen til golf for våre aller yngste, og all innlæring har leken i fokus. Aktiviteten skal være lystbetont, styrke fellesskapsfølelsen og gi en følelse av mestring i hver økt. Vi skal utvikle basisferdigheter, og å få barna til å glede seg til å spille og trene.

Våre trenere gjennomgår utdanning gjennom Norges Golfforbund, og vi legger opp til å følge NGF's strategi og sportslig plan hvor all trening tilpasses alder, modning og fysiske forutsetninger.

Det koster ingen ting å delta på knøttetrening, men for de søm ønsker å være medlem i Drammen Golfklubb koster dette kr. 600,-

Knøtte- og Juniortrening
Det blir Knøtte- og Juniortrening to dager i uken, mandager og torsdager fra kl 17:00 til 18:30. Første trening finner sted mandag 28/5 kl 17:00. Det er bare å møte opp til første trening, ingen påmelding.
Håst Rør