Høyt nivå og stor bredde

Cecilie HagenDrammen Golfklubb har en lang og god tradisjon på å utvikle unge spillere som kan hevde seg i konkurranse med landets beste.

Tidligere Norgesmester for damer, Cesilie Hagen, spiller og studerer på college i USA, og hun har (pr primo april 2016) en rangering på WAGR (World Amateur Golf Ranking) på 1422-plass.

Maiken Bing Paulsen studerer også på golfstipend i USA og hun rangerer 1709-plass på WAGR.

Det blir i år også interessant å følge unge Ingrid Steingrimsen som har tatt store steg de siste sesongene.

På herresiden har Drammen GK flere spillere som det blir spennende å følge. Vi har to proffer som spiller i Skandinavia og Europa: Kevin Wright og Kristian Krogh Johannessen. Kristian er blant de 15 profesjonelle spillerne som utgjør NGFs Team Norway-satsning 2016.

Andreas Gjesteby er i ferd med å avslutte en solid college karriere som har plassert ham på 211-plass på WAGR. Andreas er i år en av fem herrespillere som skal representere Norge på Team Norway Amatør.

Drammen GK har som regel flere spillere med i Norgescup (øverste nivå i Norge) og blant navnene vi ofte finner høyt oppe på listene er Bernhard Jahnsen, Oliver Hereta, og vår egen head pro, Knut Schiager.

Klubben har forøvrig en imponerende stor andel spillere med singlehandicap – hele 16 prosent av alle medlemmer har hcp på 9,9 eller lavere! Til sammenlikning utgjør singlehandicapere i Norge totalt sett ca 5,6 prosent av medlemsmassen.

Mange av klubbens beste spillere deltar og gjør seg gjeldende i nasjonale konkurranser på alle alderstrinn fra junior- til seniornivå. Les mer under Hall of Fame.

AtilB AS