Turneringer

Bli med på sommergolfen 2019

Publisert: 28. juni 2019  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Asker GK, Drammen GK, Holtsmark GK og Kongsberg GK feirer vårt medlemssamarbeid og arrangerer en tour med turneringer som går over 4 dager på alle banene.

Første turnering er 13. juli på Kongsberg GK. 14. juli spilles det på Drammen GK. Helgen etter åpner med Holtsmark GK 20. juli og finalen på Sommergolfen 2019 spilles på Asker GK 21. juli.

Det spilles i 3 klasser på herre og en klasse i dame. Order of Merit hvor alle runder teller så her gjelder det å være med på alle fire turneringene. Det vil si at du må melde deg på i fire turneringer.

Greenfee er satt til 250 kr pr runde, og deltageravgiften er satt til 150 kr pr runde. De som har medlemskap med fritt spill på alle baner betaler kun deltageravgift. Spillere som ikke er medlem av de fire samarbeidsklubbene betaler 500 kr i greenfee pluss deltageravgift.

I tillegg til vanlig premiering pr sted vil vi også selvfølgelig premiere etter Order of Merit. Siden dette er en samarbeidsturnering vil vi selvfølgelig ha en Vandrepokal til beste klubb.

Meld dere på, så gleder vi oss til å se masse flott spill på alle fire baner i juli!

OMA Personell AS
forvaltningshuset