Instruksjon

Forsatt ledige plasser på våre nybegynnerkurs

Publisert: 8. juni 2017  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Veien Til Golf – golfens førerkort. Glem teoretisk prøve og oppspill. Golfsporten har aldri vært mer tilgjengelig enn nå

Veien Til Golf-kursene omfatter teori og praktisk undervisning, og alle deltagere får utlevert materiellet som trengs for å gjennomføre kurset. Har du ikke golfutstyr selv kan du låne det under kurset. På Drammen Golfbane får du det du trenger for å komme i gang!

Dersom du lurer på om golf er en sport som passer for deg har det aldri vært enklere og rimeligere å få svar på det enn i år. Vi har nemlig utviklet et unikt opplegg for nye medlemmer i Drammen GK. Introduksjonstrappa er et kinderegg bestående av tre faktorer vi tror du vil ha stor glede av:
  • Meget lav medlemspris
  • Fellestrening med pro
  • 50% rabatt på rangeballer
  • Sosialt fellesskap
Første året betaler du ca ¼ av normal medlemspris. Neste år betaler du ca ½ pris, og tredje året betaler du full pris på linje med våre øvrige medlemmer. Kombinasjonen av en lav inngangsbillett, profesjonell opplæring og et miljø å trene sammen med vil bidra til at du raskere får kompetansen du trenger. Målet er å kunne spille på banen og ha full glede av innsatsen du har lagt ned gjennom treningen.

Pris kr. 2175,- inkluderer Veien til Golf-kurs, introduksjonsmedlemskap med fritt spill på banen, organisert trening med pro, fadderordning (Gla'Golf!) og 50% rabatt på rangeballer. 

Se kurskalender og meld deg på her... 
DNB
Buskerud Blikk
Toyota
Arro elektro
Norgips
Drammen Lift
Berggård Amundsen
Evjen Bil
ABB
Brække Eiendom
Glitre Energi
Josefsson
Western Bilgummi
Dulram
Konnerud Rør
Tuverud Mek
Ramberg
Flexiprint
Privatmegleren
Byråservice
Gyro
Hurtigruta Carglass
Allkopi
Håst Rør