Drammen Golfklubb

Siste turnering i 2018 med 35 deltagere

Publisert: 18. november 2018  av Jan Henrik Knudsen  |  Nyhetsarkiv

Siste turnering av året med 35 deltagere. Resultatene ligger i Golfbox. Takk for i år! Styret vil oppdatere aktivitetene i sitt arbeide før jul, og så møtes vi på det ordinære Årsmøtet i februar 2019!

Det ble en siste turnering under mottoet: Velkommen tilbake - og takk for i år! Som vanlig kan vi takke Petter'n for både ide, initiativ og gjennomføring. Det deltok 35 medlemmer og resultatene ligger i Golfbox.

Med dette takker også styret for årets sesong. Året 2018 kommer å gå til historien som et av de mest spennende i Drammen Gofklubb sin historie. Det ligger fortsatt mye arbeide igjen for styre og kommiteer før sesongsstart i 2019, men den viktigste grunnstenen er lagt ved overtagelse av hele anlegget med bane og klubbhus. Nå trenger vi enda fler frivillige i kommiteer og styrer og tiden er inne nå å gi ditt bidrag til Drammen Golfklubbs drift. Anders Juel er som leder av valgkomiteen er godt i gang med å finne gode kandidater, så dersom du har lyst, ring Anders. 

Det vil bli avholdt minst 2 styremøter før jul der både oragnisasjon og samarbeidspartner står på agendaen. Vi tar sikte på å ha Årsmøtet i februar, men da kontingenten allerede er vedtatt vil denne bli fakturert allerede i januar. Vi trenger likviditet så vi håper alle betaler raskt. 

Min og styrets dør står alltid åpen, send epost eller ring! Sjekk hjemmesiden for informasjon.
DNB
Buskerud Blikk
Toyota
Arro elektro
Norgips
Drammen Lift
Berggård Amundsen
Evjen Bil
ABB
Brække Eiendom
Glitre Energi
Josefsson
Western Bilgummi
Dulram
Konnerud Rør
Tuverud Mek
Ramberg
Flexiprint
Privatmegleren
Byråservice
Gyro
Hurtigruta Carglass
Allkopi
Håst Rør