Lag NM på Miklagaard

Publisert: 26. juli 2018  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Både Drammens herre- og damelag har spilt Lag-NM på Miklagard i helgen.

Både Drammens herre- og damelag har spilt Lag-NM på Miklagard i helgen. Best av våre var Maiken Bing Paulsens individuelle score på Norgesmesterskapets avsluttende dag med en 67-runde, hele fem slag under banens par. Det var også beste score for dagen blant damene.

Laget, bestående av Lene Merete Krog, Cesilie Sagevik Hagen og Maiken Bing Paulsen, kom på 6. plass av de åtte lag som fikk delta, og klarte med sine totalt 521 slag å beholde plassen i elitedivisjonen. Stavanger GK vant på 487 slag, etterfulgt av tittelforsvarer Oslo GK (492 slag) og Sola GK (506 slag).

Drammens herrelag, anført av Kristian Krogh Johannessen og med Andreas Gjesteby, Oliver Hereta, Bernhard Jahnsen og Kristoffer Sire på lag, endte på 9. plass i det sterke 16-lags feltet. Kristian leverte en god 69-runde i søndagens singlespill. Herreklassen ble vunnet av Miklagard GK (748) etterfulgt av Drøbak GK (765) med Stavanger GK ett slag etter (766) på tredjeplass.

Håst Rør