Drammen Golfklubb

Gjør NM-resultatet tellende

Publisert: 11. juli 2017  av Jan Henrik Knudsen  |  Nyhetsarkiv

Etter dagens møte mellom NGF og Drammen Golfklubb er det sendt ut en felles pressemeddelelse som er gjengitt her. Drammen Golfklubb har all grunn til å føle stolthet for det arbeidet som er gjort og vi gleder oss nå til å gjennomføre Norges beste lag-NM!

Pressemelding:

(Ullevaal/Drammen, 11.juli 2017) Resultatene fra NM Match blir tellende, og Daniel Øverås er Norgesmester i matchspill. Dette er klart etter at NGF har gjort en samlet vurdering av NM-saken.
- Etter å ha kontaktet utøverne er det klart at kun et fåtall utøvere var innstilt på å spille NM Match på nytt. Flere uttrykte også sympati for Daniel Øverås som vant turneringen. Vi mener derfor at det mest riktige blir å la resultatet være tellende, sier Generalsekretær i Norges Golfforbund, Tor-Anders Hanssen. De 16 utøverne som skulle vært i sluttspillet er informert som om beslutningen.
 
Sammen om å utvikle match-konseptet
NGF var tirsdag i møte med Drammen Golfklubb som arrangerte NM Match.
- I møtet fikk vi en god gjennomgang av klubbens opplevelse av arrangementet. Vi har forståelse for deres frustrasjon, og NGF må bare erkjenne at vi satte klubben i en svært vanskelig situasjon, sier Hanssen.
NGF vil benytte Drammen GKs erfaring og kompetanse til å videreutvikle NM Match-konseptet.
- Vi har i flere år vært en pådriver for et match-spill på øverste nivå i Norge, og som arrangør har vi skaffet oss god innsikt i hva som kreves, både av arrangør og av forbund. Vi har flere innspill som vil gjøre dette konseptet enda bedre for utøverne, samt enklere for arrangørklubb å håndtere, sier turneringsleder Hans Petter Nilsen i Drammen GK.
DNB
Buskerud Blikk
Toyota
Arro elektro
Norgips
Drammen Lift
Berggård Amundsen
Evjen Bil
ABB
Brække Eiendom
Glitre Energi
Josefsson
Western Bilgummi
Dulram
Konnerud Rør
Tuverud Mek
Ramberg
Flexiprint
Privatmegleren
Byråservice
Gyro
Hurtigruta Carglass
Allkopi
Håst Rør