Banen

Velkommen til faddergolf og oppfriskningskurs 27. juni

Publisert: 25. juni 2019  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Har du tatt VTG-kurs, men har enda ikke kommet skikkelig i gang med spillet? Hos oss i Drammen er det gode muligheter for trening og oppfølging!

Vi vet at golf ikke lett. Det kreves mye trening og praksis for å mestre spillet, samtidig som det å trene og spille ofte er lettere sammen med andre på samme nivå. Derfor tilbyr vi gratis oppfriskningskurs og spill på banen sammen med faddere.

27. juni arrangerer lubben arrangerer  1,5 times oppfriskningskurs for tidligere VTG-deltakere, med etterfølgende spill på banen sammen med faddere. Oppfriskningskursene holdes av en av klubbens erfarne spillere.

27. juni kl 17.00 - 18.30 med etterfølgende faddergolf. (faddergolf fra 18.30)

I løpet av oppfriskningskurset vil vi gå gjennom grunnleggende tekniske ferdigheter, der GOBBS (grep, oppstilling, ballplassering, balanse, sikte) er det mest sentrale. Vi tilrettelegger for øvelsesbasert trening slik at du skal komme i gang med spillet.

Faddergolf arrangeres nesten hver torsdag hele sesongen se datoer og meld deg på her

Faddergolf og oppfriskningskurs er gratis for våre medlemmer, meld deg på her.

Vår klubbpro Nigel Hunt har også en egen treningsgruppe for medlemmer med hcp 26+. Treningen er onsdag kl 18.30.

Vi håper at disse tilbudene kan være av interesse, og at vi snart ser deg både på trening og på banen. Se mer informasjon om de ulike tilbudene og påmelding på vår hjemmeside www.drammengk.no.

Med ønske om en god golfsesong!

Har du spørsmål?
Ta kontakt med VTG-ansvarlig Ine Kristiansen (ine.kristiansen@drammen.golf) eller klubbpro Nigel Hunt (nigel.hunt@drammen.golf)

Mvh Drammen Golfklubb