Banen

Det foreligger nå en avtale med banken!

Publisert: 26. oktober 2018  av Jan Henrik Knudsen  |  Nyhetsarkiv

Det foreligger nå en avtale for utkjøp av boet fra banken som sammen med den reforhandlede avtalen med grunneierne gjør at vi kan legge et solid grunnlag for at Drammen Golfklubb kan drive bane/klubb på en økonomisk sund måte. Styret vil i sitt møte den 31.10.2018 behandle sluttavtalen og formelt innkalle til et Ekstraordinært årsmøte den 14.11.2018 på klubbhuset der sluttavtalen skal vedtas av medlemmene. Vi vil takke Arbeidsgruppen for et enestående godt arbeide og med en historisk avtale for Drammen Golfklubb. Med dette er banen reddet for videre golfspill i mange år og med sunde og levedyktige økonomiske rammer. Vi gratulerer hverandre med dagen og ønsker velkommen til et historisk Ekstraordinært Årsmøte den 14.11.2018!