Fritt spill Kjekstad/Asker 2017

Fritt spill tilbud for klubbens fullt betalende medlemmer

For å styrke vårt tilbud til medlemmene, kan nå alle våre medlemmer med full spillerett og betalt kontingent for 2017 bestille dette tilbudet, og med dette oppnå fritt spill på både på Kjekstad og Asker i hele 2017.

Avtalen mellom Drammen, Kjekstad og Asker omfatter tilbud om fritt spill på hverandres 18-hulls baner. Tilbudet gjelder kun for fullt betalende medlemmer i klubbene (de som har årlig kontingent ca. kr. 6.000,- og høyere).

Tilbudet gjelder i banens åpningstid på lik linje som for klubbens medlemmer. Ved turneringsspill betaler de som innehar fritt spill det samme som klubbens egne fullt betalende medlemmer, mao greenfeedelen i turneringer er inkludert i tilbudet.

Prisen for 2017 for fritt spill på begge baner (Kjekstad og Asker) er satt til kun kr. 1 490,-, og må være betalt før booking av tid på banene.

Dersom du ønsker dette tilbudet, bestiller du dette her (for medlemmer i Drammen). Medlemmer i Kjekstad og Asker må bestille dette gjennom sin egen hjemmeklubb.

Fyll ut skjemaet under for bestilling:

Medlemsnummer
E-post adresse
Evt. kommentar
Vennligst sjekk at alle opplysninger stemmer før du sender bestillingen..
AtilB AS