Turneringer

Årets Pink Cup

Publisert: 5. juni 2018  av Ragnar Gåseby  |  Nyhetsarkiv

Strålende solskinn, godt og varmt med et innsamlet beløp på om lag kr 22 000.Vinnerlaget i Scramble bestod av; Carina Hagen Nordmarken, Nikoline Bergmann, Espen Bergmann og Anders Lunde Nordmarken.

Søndag 3. juni var Drammen det varmeste stedet i landet, og vi i Drammen GK arrangerte Pink Cup. 65 deltakere trosset varmen, og deltok i Pink Cup Scramble. Det var også mulig å kjempe for heder og ære i longest drive, closest to pin og puttekonkuranse på øvingsområdet.
Ute på banen stod Maiken klar på hull 18 (par5), og tilbød salg av utslag, med garanti om mindre enn 100 m inn. Laila reiste rundt på banen med salg av forfriskninger. Nede i utevasken hadde Kåre rigget i stand for køllevask.
Vår proshop, pro Nigel Hunt og kafeen Ommat bidro med premier. Ommat ga i tillegg 105 av dagens omsetning.
Golfere lot seg friste, og pengene strømmet inn. Innsamlet beløp denne dagen ble om lag kr 22 000.
Longest drive ble vunnet av henholdsvis Carine Hagen Nordmarken og Håkon Økern.
Randi Flåten vant Closest to pin og Terje Edvardsen puttekonkuransen.
Innsamlingen fortsetter, og beløpet vi har fått inn 25. juni avgjør om vi er en av klubbene som kommer til Norgesfinalen søndag 16. september på Oslo GK.

Håst Rør