Turneringer

Lag-NM for damer og herrer i Drammen 21. - 23. juli

Publisert: 19. juli 2017  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Denne helgen arrangerer vi lag-NM på Drammen Golfbane og vi stiller selvølgelig lag i både dame og herreklassen.

Her kan du komme å se de beste spillerne i Norge både profesjonelle og amatører i aksjon.
Drammen Golfklubb kan bli en overaskelse i dameklassen for her det det mye rutine og 3 tidligere NM vinnere. Laget består av Maiken Bing Paulsen, Lene Krog, Cesilie Hagen og Benedikte Brynestad Grøtvedt.
Herrene skal bruke hjemmebanen til å sikre plassen i eliten. Laget består av Andreas Gjesteby, Kristoffer Sire, Lasse Steinseth, Espen Jensen og Thomas Lund. Vi ønsker alle spillere lykke til!

Her blir det god stemning, så velkommen innom til dere alle for å se den beste golfen som finnes i Norge!

AtilB AS