Turneringer

Nå starter NM på banen vår!

Publisert: 29. juni 2017  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Til helgen er den første av to store NM helger på banen vår. Den første er NM i Match som spilles lørdag-mandag, 1-3 juli.

Det er påmeldt 48 herrer og 24 damer som skal spille om å være Norges beste Match-Play spiller.

Spillerne skal spille 9 hulls matcher, er de like etter 9 hull er det shot out om hvem som vinner matchen. Shot Out, betyr nærmest pinnen på en green på rangen.

Det er innledende pulje spill på lørdag og søndag formiddag og sluttspill søndag ettermiddag og mandag.
Lene Krogh gjør et spennene comeback denne helgen og sammen med Maiken Bing Paulsen utgjør våre to dyktige damer en sterk duo i sin klasse.

Andreas Gjesteby er tilbake fra USA og vi er spente på hva han har å by på. Han var sammen med Carl Aksel Moserud kvalifiserte på forhånd i tillegg til at vi hadde vi 2 wild-card som gikk til Lasse Steinseth og Espen Jensen.

Dette blir spennene og vi håper at spill på hjemmebanen vil slå positivt ut for våre spillere.
Kom og se de beste spillerne i landet kjempe om NM tittelen. Vi har en del nye overraskelser på lur, så møte opp og vis at Drammen Golfklubb er en klubb i fremgang!
AtilB AS