Turneringer

KLUBBSERIEN - Matchspill er gøy!

Publisert: 26. april 2017  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Har du lyst til å delta i Matchspill for lag mot andre klubber i nærområdet ?

Også i 2017 stiller klubben med lag i Klubbserien http://www.golfforbundet.no/spiller/turneringer/breddeturneringer/ngf-klubbserien som er en "uhøytidlig" konkurranse mot fem andre klubber i nærområdet. I fjor spilte vi mot Asker, Haga, Bærum, Tyrifjord og Oslo, mens vi året før spilte mot klubber i Vestfold.

Kampene spilles på søndager kl 14 (21/5, 11/6, 25/6, 20/8 og 17/9) og det er fritt spill på bortebane. Du kan delta på en eller flere av kampene, avhengig av når det passer og hvor mange som ønsker å være med.

Vi stiller lag i to divisjoner: div 1 med hcp 0-12,0 og div 2 med hcp 12,1 - 26,0.

Er du interessert i å delta eller har spørsmål, fint om du tar kontakt innen 30/4 til:

Div 1 (hcp 0-12,0):         Roger Pettersen   tlf 918 43 810,  epost  roger.pettersen@handicare.no

Div 2 (hcp 12,1-26,0):    Øyvind Skaugrud tlf 908 32 909,  epost  i løpet av dagen oyvind.egil.skaugrud@drammen.golf

AtilB AS