Drammen Golfklubb

Baneblogg 14.08.2017

Publisert: 14. august 2017  av Jan Henrik Knudsen  |  Nyhetsarkiv

Vi er snart i midten av august og tror at vi kan konstatere at banen er meget bra

Hei alle sammen!

Vi er snart i midten av august og tror at vi kan konstatere at banen er meget bra. Jeg håper og tror at alle dere også er fornøyde, selv om det henger fortsatt på noen fairwayer. Vi har fått skryt for greenene våre, og det er hyggelig. Stimpen har ligget på ca. 9 i hele juli, og det er hva vi ønsker men det er muligens litt for raskt i forhold til den pinneplasseringene vi har. Jeg regner med at dere har sett at vi har begynt med flaggplassering A, B og C. Dette er hva er beskrevet på vei ned til 1. tee.

 

Vi har tenkt og vertikalskjære greenene igjen fordi det er litt for mye gress som gjør at det blir vanskeligere og holde hastigheten oppe. Det arbeidet starter nå og dette vil selvsagt medføre andre hastigheter en tid fremover.

 

Banen har vært godt besøkt og alle melder tilbake at forholdene er meget gode.

 

Men til slutt et lite hjertesukk. Jeg ber alle om å respektere de fine greenene vi har og reparere nedslagsmerker. Gjør vi ikke det risikerer vi at vi utsetter oss for soppangrep som vil forringe kvaliteten. Jeg har også lagt merke til at på hullene 1, 8 og spesielt hull 17, blir ikke oppslått torv lagt tilbake på fairwayene. Det er mulig at vi skal slutte med ballplassering med risiko at ballen blir liggende  i oppslåtte divot, for at alle skal forstå hvor viktig det er for banen at alle legger tilbake sine diovots.

 

Jeg håper dere nyter banen og at golfspillet blir like bra som banen fortjener. Nå nærmer det seg KM, noe som er for alle. Meld dere på la oss lage en fest ut av de dagene.

Pettern

DNB
Buskerud Blikk
Toyota
Arro elektro
Lindum
Norgips
Drammen Lift
Berggård Amundsen
Evjen Bil
ABB
Drammen Yard
Brække Eiendom
Glitre Energi
Josefsson
Western Bilgummi
Ledige Hender
Dulram
Konnerud Rør
Oras
Tuverud Mek
Ramberg
Flexiprint
Rambøll
Clarion Collection Hotel Tollboden
Bilpleiespesialisten
Gyro
Cater/Systemkjøp
AtilB AS
Hurtigruta Carglass
Allkopi