Lag NM dag 3

FOR EN DAG!!!!!!

Lag NM dag 3

FOR EN DAG!!!!!!

Dette ble en avslutning på NM som vi bare kunne drømme om!

Gutta våre berget plassen etter bra spill i dag og igjen viser Andreas Gjesteby alle andre hvor god han er. Han spilte 3 under par som er meget imponerende.

Så til Jentene der laget hadde veldig mye rutine og jeg har hele tiden ment at disse jentene har mulighet til å ta medalje i NM. I dag slo de til og med meget bra spill og gjorde at vi tilslutt tok en meget fortjent bronsemedalje.

Grattis til Maiken, Secilie, Lene og Benedikte med Tore Krog som kaptein.

Det å arrangere et lag-NM krever mye frivillig hjelp. Denne helgen har over 40 frivillige medlemmer bidratt til etter mitt syn et prikkfritt gjennomført mesterskap. Vi skal være stolte over at så mange vil bidra med så mye for felles beste. Det er egentlig dette det handler om å drive en god Golfklubb, dugnadsånd og stå-på vilje.

De frivillige har i løpet av disse tre dagene jobbet over 650 dugnadstimer, et imponerende tall men som viser hvilken innsats som er nødvendig for å gjennomføre en slik turnering.

Jeg vil tilslutt takke alle som bidro til at dette mesterskapet ble en vellykket fest, dere er uunnværlige for en klubb som ønsker å arrangere turneringer.

Petter’n

AtilB AS