Lag NM Dag 2

Publisert: 23. juli 2017  av Jan Henrik Knudsen  |  Nyhetsarkiv

I går kom finværet, det godet spillet og det bra humøret!

Lag NM Dag 2
I går kom finværet, det godet spillet og det bra humøret. Spillerne hadde en kanondag på banen, men det ble litt tungt og varmt for noen på ettermiddagen. Alt i alt en flott dag med gode tilbakemeldinger. Drammen herrer og damer hadde en veldig bra dag. Damene spilte seg opp til en delt 3 plass etter 2 runder hvor de mente de hadde stang ut. Vi ser frem i mot avslutningen.
Herrene så ut til å være helt akterutseilt etter dag 1, men de leverte spesielt i fourball hvor de hadde rundens nest beste scor, laget gikk -14, dermed er de på 11 plass. Vi håper mange av dere tar en tur opp i dag for å se god golf og for å støtte våre dame og herrespillere. Siste dag er godt i gang så kom innom for å se avslutningen. På bildet ser vi to glade Drammensgutter som sporty stilte opp for noen av damene.
Håst Rør