Proshop

Golfgleden starter allerede i proshopen

Vi planlegger proshop åpning 27.april!

Ønsker du deg nytt golfutstyr eller tips om hvordan du kan få det beste ut av utstyret du allerede har? I proshopen får du kyndig veiledning om alle de store og små tingene som bidrar til at golfrunden blir en enda bedre opplevelse.  Proshopen ledes av Nigel Hunt, vår head-pro, som kan bidra med masse kompetanse rundt valg av utstyr, hjelpe deg med kølletilpasning, skifte til nye grep på golfsettet ditt etc.

Kvalitet og kompetanse
Vår proshop tilbyr et bredt utvalg golfutstyr, klær, sko og tilbehør. Vår erfaring og interesse i kombinasjon med de siste nyhetene fra anerkjente merkevarer som Titleist, Footjoy, Ping, Callaway, TaylorMade, Odyssey, Galvin Green, Garmin, Big Max, Sun Mountain og Buschnell sikrer deg riktig utstyr til rett pris.

Konkurransedyktige priser
Vi satser på å kunne tilby topp utstyr til konkurransedyktige priser.

NB! Husk at fullt betalende medlemmer får 20% rabatt på klær/sko og 10% rabatt på køller/bagger.

Custom fitting
Vi legger også vekt på custom fitting og vår kyndige pro og køllemaker, Nigel Hunt, kan skreddersy golfkøller etter dine ønsker og behov. Vi har customvogner fra alle køllemerker vi fører og hjelper deg finne utstyret som passer deg best.

Demodager
De ulike kølleleverandørene arrangerer demodager på forsommeren. Klikk her for mer informasjon.

Nye grep på golfkøllene dine før sesongen?
Grepene på golfkøller blir etter hvert slitt og skifte av grep kan gi deg en helt ny opplevelse. Nigel er en meget erfaren og dyktig køllemaker som mer enn gjerne hjelper deg å velge nye grep som han monterer for deg.

Åpningstider proshop
Vi planlegger åpning av proshop 27.april.

Velkommen til Drammen Golfbane og en hyggelig handel!
AtilB AS