Instruksjon

Organisert trening - nyttig og moro!

I Drammen Golfklubb får alle mulighet til å videreutvikle seg som golfspillere uansett nivå og ambisjon.

Begynner: Et langt og godt liv som golfspiller starter gjerne med Knøttegolf med lek og moro for de minste. For de litt større er kurset Veien Til Golf en obligatorisk begynnelse. Her gis det både teori og praktisk undervisning, og du kan låne golfkøller hvis det er ønskelig. Alle som tar VTG-kurs hos oss får oppfølging med organisert trening og veiledning i spill på banen med faddere fra klubben. Mer om dette under Gla'golf som spilles hver torsdag kveld.

Knøtte- og Juniortrening
Det blir Knøtte- og Juniortrening to dager i uken, mandager og torsdager fra kl 17:00 til 18:30. Første trening finner sted mandag 28/5 kl 17:00. Det er bare å møte opp til første trening, ingen påmelding.
Håst Rør