Instruksjon

Protimer – riktig trening gir bedre resultater

En av de store gleder og utfordringer med golfsporten er at man aldri blir ferdig utlært. Og ikke nok med det, hvert eneste slag er en test der det som fungerte i går ikke nødvendigvis slår til i dag, og man kan jo bare tenke seg hva som vil fungere i morgen!

Men en faktor fremstår konstant, og det er at uansett kompetansenivå og ambisjoner er man tjent med å ha nærkontakt med en flink og engasjert pro. For å rette på en nyansefeil som har sneket seg inn i repertoaret, eller rett og slett lære de fundamentale bevegelsene som skal til.

Fra 2017 har Drammen Golfklubb ansatt Nigel Hunt som klubbens Pro. Nigel er utdannet i England (British Professional Golfers Association), har spilt som profesjonell i England og Europa og har blandt annet 19 års erfaring som Head Pro på Bærum Golfklubb. Ta direkte kontakt for bestilling av time på 40179203.

AtilB AS